Våra Tjänster

Bygg och renovering

Vi utför ombyggnationer/tillbyggnationer, vindslägenheter, renoveringar, badrumsrenoveringar, kök, utomhusarbete samt snickeriarbete. Vi utför såväl mindre arbete som större projekt med hög kvalité till rimligt pris.

Ett flertal nöjda kunder efterfrågar våra tjänster kontinuerligt. Vi samarbetar även med inredare och arkitekter som kan hjälpa Er med utformning och planering av Ert projekt. ESS Plus hjälper dig att skapa ditt drömboende.Kvalitetspolicy

Våra värderingar gör det naturligt för oss att fokusera på ERA behov, krav och önskemål, samtidigt som vi genomför våra arbeten på ett tids och kostnadseffektivt sätt. Vi håller oss öppna för nyheter och förbättringar i likväl produkter som i arbetssätt.

Arbetsmiljö

Vi är medvetna om vårt ansvar gentemot våra anställda och våra beställare, därför skall vi alltid arbeta systematiskt för att kartlägga risk för olyckor samt vidta nödvändiga åtgärder för att förhindra dem från att uppstå.

"Vi tog hjälp av ESS Plus när vi skulle bygga ut och renovera vår villa under sommaren 2013. Från första till sista mötet kände vi att företaget gav intryck av seriositet och en genuin vilja att finna bra lösningar. Med ett team av kunniga och flexibla medarbetare har de hjälpt oss att skapa vårt drömhus! De har varit mycket bra att ha att göra med och vi vill gärna rekommendera dem."

~ Martin, SundybergTop