Hantverkjobb


...
Enklare hantverk

i hjälper dig att skruva upp hyllor, montera möbler och hänga upp tavlor. Vi står beredda med hantverkshjälp som inte är så krånglig.

...
Trädgårdsarbete

Behöver du trädgårdshjälp? Vi har de gröna fingrarna du behöver. Vi utför alla slags trädgårds- och marktjänster till privatpersoner. Vi beskär och klipper träd och buskar samt rensar ogräs, vi ansar och vattnar och planterar blommor. Vi har möjlighet att hjälpa till med allt i er trädgård.

...
Måleriarbeten

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Oavsett om det gäller lasering av väggar, svampning, epoximålning av golv, köksluckor, lägenhetsmålning, trapphus, källarlokaler och garage, hela villor, plåt- och fasadmålning eller något annat måleriarbete.

...
Tapetsering

Vi fixar tapetsering. Vi sätter upp fondtapet, mönsterpassar, spacklar och slipar dina väggar. Ess plus har många duktiga medarbetare med lång erfarenhet av tapetsering. Med oss får du hjälp med tapetseringen och allt runt omkring som spackling och slipning. Självklart kan vi även anlitas för borttagning av gamla tapeter. Vi erbjuder även måleriarbeten.