Hantverksjobb

Enklare hantverk

i hjälper dig att skruva upp hyllor, montera möbler och hänga upp tavlor. Vi står beredda med hantverkshjälp som inte är så krånglig.

Trädgårdsarbete

Behöver du trädgårdshjälp? Vi har de gröna fingrarna du behöver. Vi utför alla slags trädgårds- och marktjänster till privatpersoner. Vi beskär och klipper träd och buskar samt rensar ogräs, vi ansar och vattnar och planterar blommor. Vi har möjlighet att hjälpa till med allt i er trädgård.

Måleriarbeten

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Oavsett om det gäller lasering av väggar, svampning, epoximålning av golv, köksluckor, lägenhetsmålning, trapphus, källarlokaler och garage, hela villor, plåt- och fasadmålning eller något annat måleriarbete.

Tapetsering

Vi fixar tapetsering. Vi sätter upp fondtapet, mönsterpassar, spacklar och slipar dina väggar. Ess plus har många duktiga medarbetare med lång erfarenhet av tapetsering. Med oss får du hjälp med tapetseringen och allt runt omkring som spackling och slipning. Självklart kan vi även anlitas för borttagning av gamla tapeter. Vi erbjuder även måleriarbeten.

Arbetsmiljö

Vi är medvetna om vårt ansvar gentemot våra anställda och våra beställare, därför skall vi alltid arbeta systematiskt för att kartlägga risk för olyckor samt vidta nödvändiga åtgärder för att förhindra dem från att uppstå.

Kvalitetspolicy

Våra värderingar gör det naturligt för oss att fokusera på ERA behov, krav och önskemål, samtidigt som vi genomför våra arbeten på ett tids och kostnadseffektivt sätt. Vi håller oss öppna för nyheter och förbättringar i likväl produkter som i arbetssätt.