Städtjänster Stockholm

Vi erbjuder städhjälp varje vecka, varannan vecka, eller när du så önskar. All vår personal är städkunnig och utbildas fortlöpande i nya arbetssätt samt materialkännedom. Nyanställd personal får en gedigen genomgång och intern städutbildning för att hålla våra höga kvalitetskrav. Vi utför löpande kvalitetssäkring och har en öppen dialog med våra Kunder för att säkerställa att den förväntade nivån uppfylls.

Du som Kund skall känna dig trygg när du ingår ett samarbete med oss. Vårt samarbete regleras av ett avtal och vi har även en trygghetsförsäkring ifall olyckan skulle vara framme.

Hemstädning och coronaviruset

Det nya coronaviruset (Covid-19) smittar i huvudsak genom dropp- och kontaktsmitta, när en person hostar eller nyser. Coronavirusens strukturer medför att de inte klarar sig en längre tid på ytor. Vi på EssPlus har god kunskap om hur man skall arbeta för att undvika smittspridning av Covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring rengöringsmedel samt tillvägagångssätt vid städning.

Last updated 2020-06-10

Hur har ni drabbats av corona?

Vi använder elektrostatiska sprutor (VP200ES och VP300ES) och rengöringsmedel (LifeClean) vid extra städning för att maximera effektiviteten i rengöringen och öka säkerheten för våra kunder och städare.

Last updated 2020-06-25